Això no va bé, nu nu nu nu

Estava jo a punt de posar un post titulat "Tinc ganes/no tinc ganes" ja que estic una mica no sé com i ves per on que en entrar a http://www.lamevaweb.info he estat tafanejant altres blogs i n’he trobat un que parla de l’unbutu 5.10 i diu coses com que és un entorn amigable, fàcil d’instal·lar… i com que jo vaig fent provatures amb Linux de tant en tant però sense massa convicció doncs de sobte m’he trobat a la web d’unbutu per tal de descarregar-lo, però resulta que hi ha dues versions per a PC, la normal i la de 64 bits i com que no tinc ni idea de quin processador tinc, doncs m’he adreçat a l’escriptori per tal de clicar a l’adreça directa d’un programa que et dóna la informació de tot el maquinari que tens http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&dlid=1&lang=en mentre carregava el programa ha sortit la pantalleta de presentació i ves per on que m’he quedat empanat mirant la foto d’una muntanya amb un núvol a la cresta i m’he dit "això és l’Everest"

Clar que és l’Everest!!!! So ruuuuuuc!!!! Bàsicament perquè el programa es diu "Everest Home Edition" i és que darrerament estic al món per tal que hi hagi una mica de tot.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Això no va bé, nu nu nu nu

  1. Luthien diu:

    U_U Quines coses Voltaire… XD

Els comentaris estan tancats.