Conèixes al Jorge Cortell? ô¿Ô

Jo no el coneixia, de fet no el conec personalment, però a finals del curs passat vaig llegir alguna cosa (no sé on) sobre un paio, professor de la UPV (la meva estimada UPV) a qui li havien "impedit" fer una conferència en la sala de conferències i l’home va anar a la cafeteria i allà va fer la conferència i a més a més va baixar música amb un portàtil i la va DONAR a algú del públic Ô_Ô

Per què li van impedir fer la conferència? Doncs perquè es titulava "Baixar música d’internet no solament no és ilegal, sino que és bo" Ô_Ô doncs ves per on que la setmana passada remenant per ahí viag trobar aquesta conferència (íntegra) a l’e-mule, només són 1,5 GB i per desgràcia es sent força malament perquè és una gravació al carrer, amb molt soroll ambiental i a nivell artístic no és lo més cridaner del món, però l’home aquest diu coses força interessants sobre propietat intelectual, drets de còpia, privacitat…

Ara m’estic baixant altres conferències que hi ha penjadetes, de moment he vist la del Campus Party 05 titulada "el volen que sàpigues d’internet i del teu ordinador, i el que no" on parla de seguretat informàtica, privacitat, sistemes de control, software lliure, CLUF… Té una web que a mi m’ha semblat més aviat un blog, on va penjant cosetes. De fet avui té programada una conferència a Mataró, no sé si podré anar, no depén only de mi, però donada la qualitat de les pelis que fan a la tele i a les sales comercials… XD

J. Cortell

Ah! un altre paio que també té coses penjades per ahí.. és un tal Richard Stallman, pare del GNU, que per si no ho sabeu és el que fa juntament amb el nucli LINUX un sistema operatiu funcional 200% de llicència lliure i amb moltes aplicacions també GPL i a més a més… ho pots trobar tot de franc. Si trobes alguna cosa que et facin pagar és perquè et volen cobrar el suport, tot i així son mooooooooolt més barates que les alternatives de güind’ous

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.