Vull entrar en

Això si és que no estic ja a la seva BBDD XD per tal de fer-ho amb dues o tres paraules deuria haver-hi prou, però en posaré més, XD clar que no m’escriuran per dir-me que ja m’han fitxar, però només depensar-ho ja em ve un somriure

bomb, white house, bush, condolezza, iran, irak, saddam, laden, c4, napalm, murder, hour, station, airport, ship, tank, bunker, attack, crack, sleep, meat, mail, antrax, secret, usa, devil, taxi, slip, anarchist, death, secret, time, kill, massive atack, multiple strick, shit on her face XD

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Vull entrar en

  1. La gran orella ho escolta tot, amic Voltaire. No cal que siguis tu, qui et molestis en entrar-hi; d’alguna manera, sempre ets dins.

Els comentaris estan tancats.