Ombres xinesques

Com que ahir em vaig quedar clapat i no vaig poder assistir a la classe d’exercici de la tarda he decidit que ja que podia recuperar-la avui fer us d’aquest dret, així que m’he posat mans a l’obra i apa, cap allà, però en sortir de l’edifici i passar a l’aparcament que és obert i queda dintre del bloc de finques he vist com una parella de nois es quedaven a l’entrada mirant cap a l’edifici d’enfront, no he fet massa cas fins que he sortit al carrer mentre un d’ells deia: "se está poniendo el sujetador…" Ô_Ô caram! llavors ha estat quan he aixecat la vista i he vist una ombra xinesca sobre la cortina de la finestra del primer pis, no he parat atenció perquè anava tard, però pot ser sí que s’estava posant els sostenidors i tenia dos espectadors expectants.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Ombres xinesques

  1. Tots som en el fons una mica exhibicionistes. Hi ha una dosi d’erotisme en el fet de sentir-se observat. Ara, ens haurem de preguntar: se’n sentia ella, d’observada?.

  2. frederic diu:

    Dos espectadors? o tres? 😉

  3. què morbós… hehehe!
    Ostres, jo sempre miro que ningú no convidat no em pugui veure…!!

Els comentaris estan tancats.