Treballo a un cole “ahuevao”

Avui al dematí quan he arribat a la porta del cole hi havia el conserge i m’he fixat que el terra estava tot esquitxat com de batut de xocolata o alguna cosa semblant, li he comentat i ell m’ha dit que això és el de menys senyalant-me la paret de devant de la porta o es podien veure tres kleenex enganxats, esquitxos del "batut", esquitxos grocs i altres de color imprecís.

Al terra es veien closques d’ous i les persianes de la sala de professors estaven a mitja alçada perquè les havien bloquejades amb xiclets.

I és que el cole ha patit una agresió de jalouín que l’ha deixat ben maquillat, òbviament s’ha interposat una denúncia a la G.U. que han vingut a fer fotografies i aixecar un informe, mentrestant els pesquisses a dintre del mateix centre han donat una sèrie de fruits, entre ells el de que un alumne de la meva tutoria (complicat) a qui m’he estat treballant el darrer mes i que ja havia aconseguit (crec) algun avanç en la seva actitut, hagi estavellat el seu puny contra la paret del despatx d’un càrreg directiu i…

De debó que aquest cole està ahuevao! Literalment.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.