Jo pensava que…

Jo pensava que aquest any havia anat a parar a un IES "bo" on els alumnes eren educats, cordials i fins i tot aplicats, però després d’aquesta setmana m’ho estic repensant.

A la "ouada" de dimecres a la nit, els cops de puny d’ahir i altres petites coses he d’afegir que avui a l’hora de sortir m’he trobat amb un alumne tot enfurismat aixecant bicicletes (d’altres alumnes) per sobre del seu cap i llençant-les tan lluny com podia.

Evidentment l’he aturat i ell ha pujat a la seva despotricant i volia marxar, però he aconseguit que vingués a direcció amb mi, on ha explicat que això ho havia fet perquè li havien llençat la seva i li havien ratllat el seient…

Cada dia em quedo més perplexe, pot ser m’apunto a fer algun curs d’arts marcials XD

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Jo pensava que…

 1. Wienn diu:

  Ai company de secundària, és just per aquestes petites grans coses que estic encantada de treballar amb Primària i Infantil. Tot i que no és en el mateix grau, hi ha escoles de Primària amb grans conflictes i em fa gràcia veure que tots estem igual, creuant els dits a finals d’agost per si el lloc on ens ha tocat hi ha “nens/es” o “nois/es” dels de tota la vida, dels que escolten i fan el que toca amb la il.lusió que els hi pertoca per l’edat. Molts ànims i molta mà esquerra, a més de grans dosis de paciència!!

 2. jokinin diu:

  Tela aquest IES on has anat a parar. . .t’haurien de coronar sant 🙂

 3. deric diu:

  No t’estaria de més fer aquest curs de kung-fú!
  On anirem a parar amb aquesta gent tan violenta i que cada cop és més nombrosa?

Els comentaris estan tancats.