Quin mon!

Avui només he arribat a la feina m'he trobat a uns quants companys i companyes comentant alguna cosa, molt esverats i nerviosos…

He parat l'orella tot el que he pogut, però no acababa d'empescar bé de què anava la cosa, així que ho he demanat directament i el que m'han dit m'ha deixat glaçat.

Segons sembla ahir a la darrera classe d'un dels primers alguns alumnes van tenir un mal comportament, amb la qual cosa la professora va optar per fer-los quedar a l'hora de la sortida per tal de fer-los la reflexió i/o imposar els càstigs que calia. El cas és que els pares de dos d'aquests alumnes estaven a la porta del centre esperant-los i "ni cortos, ni perezosos" van decidir entrar al centre, atravessar-lo tot i anar a la classe a "rescatar" als seus fills, ja que "ellos no han sido, ha sido el xxxxxx" tot això amb molt males maneres i menyspreuant a una companya que els va intentar aturar pel passadís.

No entenc què collons volen el pares i mares que fem amb els seus fills.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.