Que complicat és!

Porto no sé quants anys intentant beure un parell de litres d'aigua al dia, per allò de no castigar els ronyons, estar ben hidratat i tal.

El cas és que ja he enganxat el segon refredat de la temporada i com que la cosa és més mucosa que altra cosa i quan vaig tenir la pneumo em van dir que el millor mucolític és l'aigua, doncs m'hi he posat "seriosament", però és força complicat això de beure sense sed, tot i que amb mètode es pot anar fent, la cosa és fer un vaset petit cada vegada que hi passes a prop de l'ampolla i tenir una ampolla per un mateix (així es controla el que es va progressant).

Avui m'he endut l'ampolla a la feina i l'he deixada a sobre de la taula de la sala comú de manera que cada vegada que hi passava me l'he anat consumint, però el més complicat de tot és que amb tant beure la bufeta es manifesta amb més freqüència i clar, un apretó és un apretó, així que també he hagut de fer més visites del normal a can pixa, ara només em queda empassar-me un altre litret abans no canviem de dia.

Pot ser el que faré serà aplicar-me la teràpia només quan estigui per casa i així no haver de patir per intentar aguantar fins al final de la classe i poder estar per altres coses amb més "dedicació" 😀 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Que complicat és!

 1. Arare_ diu:

  Voltaire, tu ets el que penso que ets? L’autor de la petita crònica…? Si és així, l’any passat quan vas anar a fer la xerrada a la Biblioteca Comarcal de Blanes, jo hi era, allà. I què dius, que ara serem veïns? Que vius a Blanes? Explica’m això, va!
  Ja m’entretindré a llegir-te amb més calma.

  Petonets des del meu mar!!

  P.S.- Quan no tenim set, beure aigua és una mica “xungo”, però és molt beneficiós per la pell (t’ho dic jo) 😉

 2. Unmei diu:

  Jo tambe havia sentit…
  L’aigua fa fang… el vi fa sang!!!
  :p

 3. deric diu:

  jajajaja! t’entenc perfectament, a mi em passa el mateix… vaig al lavabo, ara torno!

Els comentaris estan tancats.