Es ven

Tot està farcit de "es ven" i "en venta", suposo que en surten tants com sortien no fa gaire, però al diferència és que abans hi havia més compradors i per tant els cartells duraven de nadal a Sant Esteve, i no com ara que duren de Sant Esteve fins a nadal, en el millor dels casos.

I és que la butxaca mana i ara ja no està per a tantes alegries, els bancs ja s'ho miren amb més detall i no corre tanta pasta gansa.

Al vestuari del gimnàs ja fa setmanes que aquells que cuiden més el cos que el cap es queixen de la poca feina que hi ha i acaben amb un "a ver si se anima la cosa". No sé a quina "cosa" es refereixen i menys després d'haver sentit aquell anunci que passen per la ràdio on despatxen a un paio i aquest se'n va tan content… dient que ara li tocava anar-se'n a casa a "passar-ho bé". Perquè com diu l'eslògan: "Si la teva vida sexual va bé, per a què preocupar-se?"

I és que la vida sexual de tothom va bé, ben encaminada a la cardada general i generalitzada. Gràcies als caps pensants que porten(?) les regnes de la nació. Gràcies al R+D+R (I+D+I en castellà) que ens salvarà quan el totxo s'aturi. 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.