Faves contades

Dijous passat vaig iniciar el nou projecte: Reproduir a casa una petita part de l’hort que tenim a l’IES, així que vaig retallar dues garrafes d’aigua de 8l de capacitat, hi vaig posar terra d’horta barrejada amb adob d’alliberament lent i vaig sembrar 6 faves a cada garrafa i 3 pèsols, hi vaig afegir una mica d’aigua i… ara ja es comencen a veure escletxes a la terra allà on hi vaig posar les faves.

faves contades

A l’ampolla hi vaig posar dues llavors d’una espècie de "lichi" que ens van donar a un restaurant xinès-japonès de Vic 🙂 a veure si surt alguna cosa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Faves contades

  1. Vejam si encara empeltaràs les tres, i en sortirà ves a saber què?

    fava + pèsol + “lichi” = ? (pot ser quelcom interessant, no?)

Els comentaris estan tancats.