La Bastet

Diu l’anunci d’IKEA que donde caben dos caben tres i això és el que ha passat a casa nostra, des de diumenge a la nit que sóm tres en lloc de dos, se’ns ha incorporat la Bastet. Sí, a mi també em pareix més un nom de noi (una mica maldestre) però resulta que li hem posat nom de deesa egípcia.

Tot va començar el diumenge sobre quarts de deu de la nit, jo estava tafanejant al despatx i la Roser estava estudiant al menjador, de sobte va dir: "hi ha un gat al carrer" i jo vaig contestar, "clar, què vols? que sigui a casa…" i mentre deia això ella ja havia obert la porta de casa i havia sortit cap al carrer, jo vaig anar cap a la finestra i vaig veure un gatet de la mida d’una rata miolant a la vorera, mentre esperava que la Roser hi arribés on estava l’anava mirant i quan vaig veure que anava cap a la calçada vaig témer el pitjor ja que aquí els cotxes hi passen a tot drap i la Bastet és moooolt petita, però va girar cua i va tirar cap a una tanca que hi ha, on la Roser la va collir i la va portar cap a casa.

És una siamesa que tot just ha tret les primeres dentetes, al principi ens pensavem que era cega, ja que no reaccionava a cap estímul visual, també vam pensar que devia ser una mica retardada perquè tampoc és que sigui molt activa, però a poc a poc anem veien que l’únic que li passa és que és mooooolt petita, a poc a poc es va soltant, ara ja camina per la casa i ens busca, reacciona clarament als estímuls visuals tot i que és "bizca", o sigui, un ull mira cap a Burgos i l’altre cap a Toledo.

Li hem comprat pinso de cadell, llet de gata, sorra especial… està cuidada com una reina… què dic com una reina? Com una deesa!!!

bastet

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.