La Bastet ens espanta!

La Bastet ens acaba d’espantar.

Hem sortit a comprar quatre coses i hem deixat la Bastet al seu calaix dormint, li hem deixat accés a la cuina i el menjador, que són els espais on s’hi belluga de normal.

Avui la Bastet ha aprés a pujar i baixar del sofà, ja fa petites curses i saltironets, dia a dia ens sorpén amb una o dues novetats, està més desperta, menja com una llima i dorm feliç.

Quan hem tornat l’hem cridada i no feia cap soroll, hem miolat i no ens ha contestat així que hem començat a mirar a tot arreu, l’altre dia es va posar sota el safareig, però avui no hi era allà, hem mirat a tots els racons, a dintre de les caixes que té per jugar, del bolset on la portem quan sortim amb ella, al sofà, sota els coixins i la manteta, a dintre de la cuina, fins i tot hem tret la nevera perquè la Roser ha llegit a Internet que allà hi moren molts gats electrocutats ( aing! ) Nota: aprofitarem per netejar el racó i l’intercanviador de calor XD

La Roser ja anava dient que s’havia mort, que si no sé què… i al final, tornant al menjador he vist que a sota de la funda del sofà s’hi bellugava alguna cosa… era la Bastet!!! es veu que ha pujat al sofà per sota de la funda i allà s’ha quedat clapant i feliç.

PD. Aviat penjaré fotos. És més bufoooona!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.