Si la bastet fos un producte financer…

Aquests dies han estat una autèntica bogeria, la Bastet creix a marxes forçades, me la miro i penso que si fos un producte financer ens faria rics! Ja és el doble de gran que quan la vam recollir del carrer (ara fa exactament 3 setmanes), està molt més activa i s’hi fixa en tot i en tots, de tant en tant ens mira fixament als ulls, abans de fer un salt. També ens busca les mans per mossegar-nos i esgarrapar-nos, jo tinc les mans fets un cromo, la Roser no tant perquè ella no juga a engrescar-la tant com jo.

Ara l’estem acostumant a menjar pinso sec perquè creiem que ens mossega perquè li estan creixent les dents, per cert unes dents molt i molt esmolades que fan un maaaaaaaaaaaaaal..

Avui he fet arrós amb llamàntol per dinar i a la Bastet li ha tocat mig cap del llamàntol perquè es vagi familiaritzant amb el peix. De moment se’l mira i sembla que juga amb l’antena del bitxo. Pot ser perquè els agrada el peix però no el marisc? Això espero, que un troç de peix és més barat que una gamba vermella.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.