No és grip

Doncs resulta que no és grip el que tinc sinó bronquitis aguda, cosa que per una banda està força bé, però per un altra m’hauria agradat que fos grip A i així deixar-la enrere ben aviat.

El pitjor és que he anat empitjorant i per això aquest matí he hagut d’anar d’urgències a que em diguessin què tinc, per sort no hi ha pneumònia que és el que més paranoia em feia ja que en vaig tenir una ara fa quatre anys i ja començava a tenir símptomes semblants, la Roser estava molt preocupada i jo li deia que no patís que el d’ara és diferent.

La Bastet cada dia està més dolça, mossega menys però quan ho fa ho fa amb més força i de tant en tant ens llepa els dits, ara la tinc dormida a la falda que és un lloc on li agrada molt posar-s’hi. La Roser li diu que és una capulla perquè vol més al papa que a ella, cosa que no és cert perquè només que sent la porta va a veure si és la Roser que entra.

Estem encantats amb la bestioleta.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: No és grip

  1. Deric diu:

    A cuidar-se noi!

Els comentaris estan tancats.