La màgnitud de la tragèdia II

Acabo de passar per la botiga d’informàtica a retirar el disc dur, finalment no hi han pogut fer res, diuen que el detecta però que no es pot accedir a la informació, jo crec que deu ser alguna cosa "física" ja que el pinyot que es va donar va ser bastant important i pot ser que alguna part mecànica del disc dur hagi quedat fora de lloc, de moment no l’obriré perquè vaig de feina fins a les orelles.

 

Per altra banda he hagut de desinstal·lar el Güind’ous bista de 64 bits perquè, tot i que anava com un cohet (comparat amb el de 32) hi havia dispositius que no funcionaven bé, com ara el lector de targes SD, el touchpad, la tarja gràfica, la tarja de so… funcionaven però no al 100% de les seves capacitats i el pitjor de tot és que quan ja tenia un Ubuntu 9.10 i un Fedora 12 corrent d’allò més alegre al mateix disc dur, vaig instal·lar uns drivers per el touchpad al bista que em van deixar sense teclat, no ho vaig poder reparar de cap manera i he hagut de reinstal·lar el Güind’ous bista x32 i el programari d’origen (l’orinal amb llicència i tota la pesca), de moment he posat un Fedora 12 que furula alegrement, però no he pogut posar-li un Ubuntu 9.10 perquè em diu no sé què de les particions del disc i passo de fer-ho tot merda "again", sobre tot quan el putu bista porta dos dies anunciant-me que hi ha noves actualitzacions importants i reiniciant cada 6 (dos per tres)

 

Ara la cosa ja rutlla més o menys, fins i tot m’he posat un VirtualBox on he instal·lat un Güind’ous XP per fer les marranades que em vinguin de gust sense "petar" el Bista (ja petarà ell sol d’aquí a 2 anys + ó -) però allà, al VirtualBox hi posaré el soft s’experimentació que he de fer servir per algunes assignatures de la UNED.

 

I fins aquí la magnitud de la tragèdia II.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La màgnitud de la tragèdia II

  1. El pijama que duia feia riure. I anava descalç. Et sembla que les dotze de la nit són hores de fer anar el filaberquí

Els comentaris estan tancats.