La Bastet i la meva “natació”

Finalment ho he aconseguit, gràcies a la Bastet he fet natació!

Darrerament la Bastet ja no ens feia emboscades, però era jo qui la feia anar boja d’un cantó a l’altre de la casa, aprofitant el passadís i les portes que hi donen em posava a cada porta per espantar-la quan passava per davant i després sortir corrent a darrere seu.

Ja m’havia adonat que amb les "pantufles" de vegades relliscava al parquet però fins ahir al vespre anava bastant a poc a poc, sobre tot al fer corbes. Però ahir al vespre en una corba el peu esquerre em va relliscar i vaig fer un "largo" tot cap al terra, una bona NATA, d’aquí la expresió "natació".

Ara la Bastet ha recuperat l’hàbit de fer-nos emboscades, es posa a darrere de les portes i quan passem ens salta aixecant les mans com si fos un os Grisly (o com s’escruigui). Cada dia està més mona.

 

Per altra banda, el portàtil ja està operatiu però l’XP del VirtualBox no va gaire fi i vaig posar un Bista i el vaig haver de treure perquè anava molt lent.

 

I la tornada a la feina ha estat molt light, per por a les nevades (que no van passar) es va suspendre el transport escolar i només hi havia la meitat dels/les alumnes, així que vaig fer unes classes "descafeïnades".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: La Bastet i la meva “natació”

 1. Amelie diu:

  Bones!!!

  M’ha agradat això de la natació jejejejejXDXDXDXD!!!!!!!!

  Bueno, que vagi bé!!!!

  Cuida’t!!!!

 2. Deric diu:

  s’ha d’anar en compte amb el parquet, potser que et posis unes pantufles amb ventoses

Els comentaris estan tancats.