La Bastet descobreix que li agrada Frank Sinatra

Aquesta setmana hem descobert que a la Bastet li agrada Frank Sinatra, ha estat un descobriment accidenal, com els que acostumen a passar a la gran ciència (penicilina, ràdi, principi d’Arquímedes…)

Estava jo tan feliç rentant els plats quan de cop i volta em vaig posar a xiular "My way" del mític Frank Sinatra i de sobte la Bastet se’m va acostar sigilosament i botant a sobre meu em va anar pujant pels pantalons primer i pel jersei després fins arribar a sobre de les espatlles, com el lloro d’un pirata, que és com li agrada que la porti quan sortim al carrer.

Jo vaig quedar molt sorprés ja que feia temps que no em pujava a sobre d’aquesta manera, quan la vaig baixar per acabar de rentar els plats sense que em caiguès a dintre de l’aigüera vaig tornar a xiular i ella va tornar a pujar a sobre meu.

Com a bon protocientífic vaig decidir experimentar en altres condicions, així que li vaig posar una mica de llet en el seu gotet i vaig sortir al menjador on vaig començar a xiular de nou… contra tot pronòstic va deixar la llet i va venir com un dels nens de la flàuta d’Hammelin.

Ara, amb aquest truc podem fer-la sortir dels llocs on s’amaga quan no la trobem, el que encara no hem fet és provar-ho a l’exterior, ja que si allà també funcionés la podríem treure amb molta més tranquilitat…

Seguirem provant noves coses 🙂

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.