A quadrets petits!

Avui a classe m’he quedat a quadrets petits!!! Amb això que d’aquí a un parell de mesos ens arribaran els portàtils del programa 1×1 ja m’estic posant les piles i fent servir la bateria de dispositius amb que compto.

El fet és que tant al portàtil com al Notebook he creat comptes expressament per fer servir al centre per tal que no se’m barregin els continguts de caire personal amb els didàctics, però també he fet les meves provatures amb diferents linux (Ubuntu, Fedora i Linkat) i amb diferents navegadors (firefox, opera, chrome…)

El que m’ha passat avui és que amb el Notebook connectat al projector i amb una projecció de 3x2m he obert el Chrome i en fer clic a la creueta d’"obre una pestanya nova" no sé com ni d’on han sortit unes miniatures de pàgines web de contingut XXX hetero i homo!!!

Jo de cap manera m’esperava això, ja que amb el firefox, que és el que faig servir habitualment, això no m’havia passat mai, quan s’obre una nova pestanya surt la pàgina en blanc… ara, el que no sabia, és que amb el Chrome surten miniatures de les darreres pàgines web que s’han tancat… i ha coincidit que la darrera vegada que el vaig fer servir se’m van començar a obrir aquelles finestres infinites que no hi ha manera de tancar… 

Jajajaja! Quin riure! I quina mala pata! Si m’haguès passat sense tenir davant 25 alumnes… pos unas risas i hale, així… unas risas en grup :S

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.