La Bastet se’ns fa gran

La Bastet se’ns fa gran per moments, ara porta un parell de setmanes en zel! I això que només té quatre mesos i mig, però mira… ja li ve la cosa, es posa insuportable, miola de cara a la porta de casa i vol sortir a "buscar"

També li està canviant el caràcter per moments, ara ja no ens esgarrapa i mossega amb tanta bestialitat com feia abans, ara "només" marca, tret de quan es posa catxonda que llavors sí que mossega ferotgement.

Avui ens ha donat un bon "susto", la Roser m’estava recitant uns Haikus i jo, tot i dedicar-li els meus sis sentits al fons sentia un soroll estrany, com de papers i artefactes de cuina. Així que quan la Roser ha acabat un dels haikus li he dit que esperés una mica, he anat a buscar la Bastet i l’hem trobada a sobre de la vitroceràmica cruspint-se la perifèria de les hamburgueses que teniem avui per dinar… això sí… abans s’ha menjat el paper que les envoltava…

El problema és que ara d’un sol salt, molt àgilment i silenciosament es planta a sobre de la vitro i del banc de la cuina, això no ho havia fet mai abans, però ens preocupa molt que salti quan estem cuinant on quan la vitro estigui calenta, ja que es posa ben calenta, més i tot que la pròpia Bastet…

Avui l’he perseguida per tota la casa amb l’arruixador…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La Bastet se’ns fa gran

  1. Deric diu:

    quan es cremi una vegada amb la vitro, no es tornarà a pujar més, mentrestant no deixeu la carn al seu abast. El gos que tenia abans se’m va fotre un bistec que tenia congelat, ja veus, congelat i tot se’l va cruspir!

Els comentaris estan tancats.