La Bastet ja te un any i ens ha arribat la Nut

La Bastet va fer un any el dia 4 d’octubre, bé el va fer abans, però com que la vam trobar el 4 diem que és aquell dia quan fa l’aniversari, el cas és que el dia 14 d’octubre en sortir de casa per anar a sopar fora (cosa que al final no vam poder fer) la Roser va sentir un soroll i em va demanar si jo el sentia. I tant que el sentia! Però li vaig dir que no, que gats miolant n’hi ha a tot arreu… però l’instint va poder més que la meva racionalitat i apa… ja tenim la Nut donant voltes i voltes per la casa, és una gateta rebordonida, amb els cabells esparrufats, negreta amb taquetes blanques i els ulls ben grossos d’un verd blavós molt bonic, és molt viva i va d’un cantó a l’altre al trot. El que ens fa una mica de recança és que fa fora a la Bastet del plat de menjar tot i que té el seu primer va a mirar el de la Bastet per si li hem posat alguna cosa que li agradi més.

Avui l’he duta al veterinari i m’ha dit, entre altres coses que la veu molt bé, tret d’un poc de conjuntivitis, m’ha donat unes pastilletes pels cuquets de la panxa (per precaució) i unes gotetes pels ulls. Segons ell té un parell de mesets, tot i que nosaltres no créiem que en tingués més d’un per lo petita que és.

La Bastet primer s’ho va prendre molt malament i ens feia el buit, però a poc a poc ens ha anat deixant que la toquem i recuperant una quasinormalitat i amb la Nut també es van atançant una a l’altra… ens agradaria molt que es duguessin bé i juguessin molt ja que les dues tenen molt potencial, però de moment la Nut encara és molt petita i la Bastet s’ha d’anar fent a l la idea que ara hi ha dues reines a la casa.

 

🙂

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La Bastet ja te un any i ens ha arribat la Nut

  1. Deric diu:

    se us està fent molt gran la família!
    🙂

Els comentaris estan tancats.